Indíthatjuk Dubai cégedet? Ide kattintva foglalj időpontot a folyamat indítására!


Milyen előnyöket jelenthet neked egy Dubai cég alapítása?Mi lesz a Te Dubai cégednek a neve?


Nemzetközi ügyvédi csapatunk segítségével a megfelelő egyedi tervezés és tanácsadás mellett vállalkozásodat folytathatod Dubai cég alapításával, ténylegesen 0% adóteher mellett, azaz jól értetted, a vállalkozási nyereségedet terhelő adó nélkül. 


A Dubai cégalapítás előnyei:

 


Milyen egyedülálló előnyöket kínálunk Önnek ezen felül?Azoknak az embereknek, akik most nem foglalják le a cégalapítás indításához szükséges személyes időpontjukat ide kattintva, a 90%-a elszalasztja a lehetőséget, hogy már rövid távon profitáljon az amerikai cégalapítás előnyeiből. Te ne tartozz ezek közé! Megadjuk neked a szükséges tanácsadást, szakértők közreműködését, a teljes folyamatot, de nem tudjuk helyetted megnyomni az indító gombot! Ide kattintva foglald le időpontod, most!


A cég alapítását követő kb. 1 évben még minden új lesz (ha van magyarországi céged, akkor emlékszel erre az időszakra), mi azonban ebben az időszakban is a rendelkezésedre fogunk állni, és támogatjuk mind a magyar jog (ami Rád, mint magyar állampolgárra továbbra is vonatkozik), mind a célország saját joga, illetve a nemzetközi jog szempontjából. Ez a körültekintés alapvető egy sikeres új vállalkozás elindításához.


Figyelem, légy körültekintő!


Az utóbbi években egyre több ügynökség jelenik meg, amely Dubai cégalapítást ajánl ügyfeleinek. Ezeknek egy jelentős része komoly összegeket fordít a vizuális hatásvadászatra az interneten. Számos fontos dolog azonban csak túl későn derül ki.

a) megfelelő adójogi-, pénzügyi ismeretekkel nem rendelkező olcsó vendégmunkásokat foglalkoztatnak

b) ügyfeleik nem juthatnak el a diszpécsertől a szakértőig, mivel a folyamatban nem vesz részt szakértő

c) nem ismerik a magyar ügyfelek igényeit, nem tudnak válaszolni kérdéseikre

d) nem rendelkeznek kapcsolattal komolyabb helyi bankhoz, csak online bankszámlát garantálnak, igazi Dubai bankot nem

e) árajánlatuk csak a teljes végső költségvetés első elemét tartalmazza, a többi elem útközben "derül ki"


Ha nem áll módodban megfelelő szakértői háttér és támogatás megfizetése, akkor inkább halaszd el Dubai cégalapításodat fél évvel, vagy akár hosszabb idővel. A Dubai jogrendszer nagyon komplex, például olyan zónából, ahol külföldiként egyedüli tulajdonos és ügyvezető lehetsz, több, mint 48 van, különböző szabályozással. 


Mi a Dubai (Egyesült Arab Emirátusoki) cégalapítás menete?

Első lépésként itt és most időpontot foglalsz a Detre Varga & Partners LLP. rendszerében. 

A foglalásod alapján e-mailben három dokumentumot kapsz tőlünk:

a) egy összefoglalót az amerikai cégalapítás költségeiről, mint ajánlatot

b) egy adatbekérőt, amelyben a cégalapításhoz szükséges adatokat kérjük be tőled

c) egy díjbekérőt, amelyen átutalhatod az amerikai cégalapítás díjának előlegét, amely a foglalásod és a megrendelésed érvényességéhez szükséges

Ezután átutalod az e-mailben kapott díjelőleg bekérőn szereplő összeget. 

Ha az összeg nem érkezik be a lefoglalt időpontig, a rendszerünk törli az időpontod és a megrendelésed.

2. A lefoglalt időpontodon átbeszéljük az amerikai cégalapítás folyamatát, felteheted kérdéseidet, elmondhatod esetleges egyedi igényeidet.

3. Ezt követően bejegyezzük amerikai céged. A cégbejegyzés átfutási ideje kevesebb, mint 1 hét. A folyamat nem igényli, hogy külföldre utazz, vagy bárhol személyesen megjelenj, akár nyaralás közben is elindíthatod azt. A cégbejegyzési folyamat azzal zárul, hogy az illetékes nyilvántartó hatóság bejegyzi a céged, az erre szolgáló állami cégnyilvántartásba, illetve hoz egy bejegyző határozatot, amely igazolja a céged bejegyzését. 

Kérdésed van? Kérj kötetlen visszahívást tőlünk! 

4. A cégbejegyzést követően következik két lépés, amely a cég működtetéséhez elengedhetetlen: Emirates ID igénylése és pénzforgalmi számla nyitása. A folyamatban teljes körű segítséget nyújtunk. Az Emirates ID egy személyes státusz, lényege, hogy a világ minden országában a nemzetközi jog szerint Dubai rezidensnek, illetve adóalanynak számítasz, annak minden előnyével együtt. Az Emirates ID igénylésében azzal segítünk, hogy soron kívüli időpontot egyeztetünk, ezzel átugorva a hosszú és bizonytalan várólistát.

A cég pénzforgalmi részvételét a céges IBAN szám teszi lehetővé, amelyre több lehetőség áll rendelkezésre:

a) helyi bankszámla

Helyi bankszámlának számít a bejegyzés szerinti országban működő, klasszikus ügyfélszolgálattal rendelkező bankfiók. Egy helyi bank éppúgy mint bárhol máshol a világon, előzetesen átvilágítja ügyfeleit (KYC, AML protokollok), így fontos, hogy a folyamatot a bankjogot ismerő szakértő vezényelje le, amiben számíthatsz ránk. 

b) online bankszámla

Az online bankok egyre népszerűbbek a helyi bankokkal szemben, rugalmasabb folyamataiknak és jelentősen kedvezőbb díjtételeiknek köszönhetően. Több tucat európai-, és Európán kívüli online bankkal rendelkezünk több éves tapasztalattal, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Sokan nem tudják, hogy bizonyos ügyfél-, illetve tranzakció típusokat egyes online bankok (pl. Wise, Revolut) nem preferálnak, így eleve olyan online bankot kell választani, amely az adott vállalkozás igényei szempontjából megfelelő. IBAN szám nélkül egy cég működésképtelen, ezért ez is alap szolgáltatás csomagunk része. 

c) Kripto számla

A kripto fizetőeszközök infrastruktúrája már elég régóta van jelen a világon, illetve elég fejlett ahhoz, hogy komolyan ajánljuk neked egy kripto számla nyitását is. Gyorsaságban, biztonságban, rugalmasságban és anonimitásban a kripto fizetőeszközöknek nincs párja. Ma már létezik az USD-nek és az EUR-nak is kripto párja (aminek egy egysége 1 USD-t illetve 1 EUR-t ér) így nem kell tartanod árfolyam kockázattól sem. Rövid átfutású tranzakciók esetén (márpedig egy kripto tranzakció átfutása 15 perc) azonban a két legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin és az Ethereum esetében sem kell félned árfolyam kockázattól. Ma már lehetséges kriptoban fizetni bármilyen kiadást, akkor is, ha a partner azt sem tudja, mi az, hogy kripto, a rendszer a partner által elfogadott pénznemben fogja teljesíteni a kiadást. Segítünk kiválasztani és megnyitni, illetve működtetni a legjobb kripto számlát.