Kérj visszahívást ide kattintva


Szoros időbeosztásunkra és a megkeresések nagy számára tekintettel a leggyorsabban úgy tudsz kapcsolatba lépni velünk, ha a fenti linken időpontot foglalsz egy rövid egyeztetésre Google Meet videohívás keretében. A link közvetlenül időpont foglalási felületünkre irányít, ahol ki tudod választani a számodra megfelelő időpontot. 


További lehetőségek:


Az időnk-, és a figyelmünk szűkös, ezért fontos, hogy a megfelelő kollégánk vegye fel veled a kapcsolatot. Ezért időpont foglalási rendszerünkben tematikus linkeket hoztunk létre, amelynek segítségével rögtön az illetékeshez foglalhatsz időpontot. 

Nézzük a lehetőségeket:

Cégalapítás külföldön lehetőségek:

Dubai cégalapítás

Amerikai (U.S.A.) cégalapítás

Észtországi cégalapítás

Romániai cégalapítás

A külföldi cégalapítás témakörében tartott konzultáció díja 100 EUR, amely a cégalapítás díjába beszámít, ha minket bízol meg.

Időpont foglalás hosszabb lélegzetvételű konzultációra

 

A konzultáció díja 100 EUR, amelyet bankkártyával, foglaláskor tudsz rendezni.  

Díjmentes konzultációs időpont új téma kapcsán

Lehetőséged van új téma kapcsán díjmentes előzetes konzultációt foglalni. Ennek célja, hogy minél többet megtudjunk megkeresésed témájáról, és kölcsönösen el tudjuk dönteni, tudunk-e együttműködni, illetve milyen feltételekkel. Ezen előzetes konzultáció alapján tudunk árajánlatot adni neked.

Egyeztetés folyamatban lévő projekt kapcsán

Folyamatban lévő projekt kapcsán az illetékes fog video hívásban kapcsolatba lépni veled, felkészülve a témában. 

Jelentkezés a Belső Körünkbe

Ha szeretnél exkluzív, nemzetközi kapcsolatrendszerünk Belső Körének tagja lenni, de nem ismersz olyan tagot, aki ajánlást adhatna neked, hogy beléphess, foglalj időpontot itt, hogy megismerhessünk, és meghívót kapj közvetlenül egy magasabb szintű tagtól. 

Exkluzív időpont foglalási lehetőség a Belső  Kör tagjai számára

A Detre Varga & Partners LLP. Belső Körének tagjai kiemelt figyelmet kapnak tőlünk, hiszen a kölcsönös segítség, támogatás és figyelem a tagok között a Belső Kör egyik alapelve. 

Konzultációs időpont a Belső Kör tagjai és ismerőseik számára

Ha a Belső Kör tagja vagy, nemcsak konzultációs lehetőséged van, de ismerőseiddel is megoszthatod ezt a lehetőséget. A kiválasztott időpontban olyan kollégánk fog kapcsolatba lépni veled, vagy az általad időpontot foglalt ismerősöddel, aki maga is a Belső Kör tagja, és ismeri annak alapelveit, szabályait. Ez a konzultáció díjmentes. 

Rövidebb időpont a Belső Kör tagjai számára

A Belső Kör tagjainak, illetve ismerőseiknek rövidebb egyeztetésre ad lehetőséget ez a díjmentes időpont típus. 


Nem találtál hozzánk e-mail címet vagy telefonszámot?

Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkezünk és munkatársaink is több kontinensen, több időzónában tevékenykednek. Fontos, hogy a megfelelő időpont kiválasztásával lehetőséget adj nekünk, hogy a megfelelő emberrel kössünk össze a Detre Varga & Partners rendszerén belül.