Szolgáltatásaink


Időpont foglalás konzultációra 


Detre Varga & Partners LLP. előzménye az azonos nevű nemzetközi ügyvédi iroda volt, amely az idők során kibővült, illetve átalalult egy szolgáltatások szélesebb spektrumát nyújtó cégcsoporttá. Az alábbiakban egy rövid áttekintés olvasható, milyen típusú témakörökben, ügyekben fordulhatsz hozzánk. 


Cégstruktúra fejlesztés

(olvasson tovább és válasszon célországot)

Cégstruktúrának nevezünk egyetlen céget is, és egy több különböző országban bejegyzett cégcsoportot is. Ahogy a vállalkozásod és Te magad is fejlődsz, életszakaszokat váltasz, a tevékenységedet és téged kiszolgálni hivatott cég struktúrának is folyamatosan fejlődnie kell, így a fejlődési ív meghatározott pontján szükséged van egy olyan szolgáltatóra, mint mi, akik páratlan tapasztalattal és intuícióval rendelkezünk a cégstruktúra fejlesztés terén. Szerencsés esetben már az első komolyabban megtervezett vállalkozásodhoz is mi alapítunk cég struktúrát, de ez sem baj, ha csak később, már bizonyos vagy jelentős tapasztalattal a hátad mögött fordulsz hozzánk. Az a tudás, amit hasznosítható formában megosztunk veled, több évtizedes nemzetközi jogi-, adózási-, pénzügyi- és életfilozófiai tapasztalat esszenciája.


Észtországi cégalapítás 

Ha az Európai Unió adóparadicsomában, Észtországban gondolkodsz cégalapításon, akkor jó helyen jársz. Bár szinte minden európai országban rendelkezünk tapasztalattal, Észtországban alapítjuk a mai napig a legtöbb céget, az ország mesés és egyszerű adórendszere miatt: amíg nem vonod ki a nyereséget a cégből, 0%, azaz semmiféle adót nem fizetsz. 

Ide kattintva indíthatod a folyamatot!


U.S.A. cégalapítás

Külföldi cégalapításnál megkerülhetetlen Amerika, ahol a modern "cég" mint fogalom megszületett. Megdöbbentő, hogy míg az amerikai állampolgárok nyögnek a magas adóterhek miatt, külföldi állampolgárok gyakorlatilag adómentesen működtethetnek vállalkozást egyes államokban. Így az U.S.A., amely a leghangosabb szószólója az adóparadicsomok elleni fellépésnek és a globális minimum adónak, valójában a világ legvonzóbb adóparadicsomainak ad otthont, egyes államok személyében.

Ide kattintva indíthatod a folyamatot!


Dubai cégalapítás

Az elmúlt években exponenciálisan növekszik a Dubai cégalapítások száma, noha nem ez a legalacsonyabb költségű lehetőség a világon, és mivel más országok is ajánlanak 0% adót, így nem is mondható egyedülállónak Dubai. Azonban egy Dubai cég tulajdonosa és igazgatója V.I.P. belépőt kap a világ talán egyetlen olyan országába, amelyet nem fertőztek meg bigott ideológiák, vallási dogmák, politikai játszmák, vagy parazita politikusok kártevése. Ennek alapján Te is részesülhetsz a Dubai ingatlanpiac csodájából, vagy a Dubai kriptovaluta szabadság gyümölcseiből. Dubai a maga hagyományos öltözetű helyi üzletembereivel sokkal felvilágosultabb, üzletiesebb, intelligensebb módon közelít a vállalkozókhoz, mint az európai államok túlnyomó többsége (az egyetlen Észtországot kivéve). 

Ide kattintva indíthatod a folyamatot!


Detre Varga & Partners LLP. Belső Köre

A Belső Kör (Inner Circle) a Detre Varga & Partners LLP. zárt körű, személyes ajánlás alapján létrejövő tagsággal rendelkező közössége, amelynek Te is tagja lehetsz. A tagság ajánlás alapján történik, így ha még nem rendelkezel ajánlással, egy bemutatkozó beszélgetést követően kérhetsz ajánlást, azaz tulajdonképpen jelentkezhetsz a Belső Körbe ide kattintva.  


Egyeztetés folyamatban lévő ügyben


Minden folyamatban lévő ügy tartalmaz szükséges terjedelmű egyeztetést, konzultációt. Az ügy előrehaladásáról e-mailben naprakészen tájékoztatunk Téged. Ha ezeken túlmenően egy folyamatban lévő üggyel kapcsolatban szeretne videohívást foglalni, azt ezen a linken teheti meg:

Video hívás folyamatban lévő ügyről