Indíthatjuk amerikai cégedet? Foglalj időpontot itt a folyamat indítására.Mi lesz a Te amerikai cégednek a neve?


Nemzetközi ügyvédi csapatunk segítségével a megfelelő egyedi tervezés és tanácsadás mellett vállalkozásodat folytathatod amerikai cég alapításával, ténylegesen 0% adóteher mellett, azaz jól értetted, teljes mértékben adómentesen. Mindezt a világ vezető gazdaságában, online, kiutazás nélkül. 


Az amerikai cégalapítás előnyei:

 


Milyen egyedülálló előnyöket kínálunk Önnek ezen felül?Azoknak az embereknek, akik most nem foglalják le a cégalapítás indításához szükséges személyes időpontjukat ide kattintva, a 90%-a elszalasztja a lehetőséget, hogy már rövid távon profitáljon az amerikai cégalapítás előnyeiből. Te ne tartozz ezek közé! Megadjuk neked a szükséges tanácsadást, szakértők közreműködését, a teljes folyamatot, de nem tudjuk helyetted megnyomni az indító gombot! Ide kattintva foglald le időpontod, most!


Egy új cég struktúra létrehozása hosszú távú döntés. Szakértőink segítenek a mérlegelésben, hogy a Te konkrét elképzelésed, üzleti terved szempontjából a legmegfelelőbb megoldás-e egy adott külföldi cég megalapítása. A cég alapítását követő kb. 1 évben még minden új lesz (ha van magyarországi céged, akkor emlékszel erre az időszakra), mi azonban ebben az időszakban is a rendelkezésedre fogunk állni, és támogatjuk mind a magyar jog (ami Rád, mint magyar állampolgárra továbbra is vonatkozik), mind a célország saját joga, illetve a nemzetközi jog szempontjából. Ez a körültekintés alapvető egy sikeres új vállalkozás elindításához. 


Figyelem, légy körüktekintő!

Az U.S.A. által ajánlott számos előny miatti nagy érdeklődés miatt ügyvédi háttérrel nem rendelkező ügynökségek tucatja foglalkozik amerikai cégalapítással magyar ügyfelek részére. Talán Te is hallottál már futószalagon "gyártott" delaware-i, floridai, washingtoni cégekről, amelyekkel az alábbi problémákba ütköztek

a) magas "éves díjak"

b) a cég nem kaphat amerikai adószámot, ezzel kvázi offshore céggé válva

c) a cég nem nyithat sehol bankszámlát

Ezek a problémák elkerülhetőek, ha nem az olcsó, egyszerű és készre csomagolt megoldásokat választja az ember, hanem az egyedi, személyre szabott szolgáltatást. Ha egy megoldás túl egyszerűnek tűnik, és mindenkinek ugyanazt kínálják, akkor érdemes óvatosnak lenni. Ezeknek az ügynökségeknek a többsége be sem tud vonni ügyvédet a tanácsadási folyamatba, mert árképzésük nem engedi meg egy megfelelően tapasztalt jogász bevonását... A Detre Varga & Partners LLP. az egyetlen olyan szakértő a piacon, amely az amerikai adózási hátteret ötvözi a magyar ügyfelek igényeivel. 


Mi az amerikai cégalapítás menete?

Első lépésként itt és most időpontot foglalsz a Detre Varga & Partners LLP. rendszerében. 

A foglalásod alapján e-mailben három dokumentumot kapsz tőlünk:

a) egy összefoglalót az amerikai cégalapítás költségeiről, mint ajánlatot

b) egy adatbekérőt, amelyben a cégalapításhoz szükséges adatokat kérjük be tőled

c) egy díjbekérőt, amelyen átutalhatod az amerikai cégalapítás díjának előlegét, amely a foglalásod és a megrendelésed érvényességéhez szükséges

Ezután átutalod az e-mailben kapott díjelőleg bekérőn szereplő összeget. 

Ha az összeg nem érkezik be a lefoglalt időpontig, a rendszerünk törli az időpontod és a megrendelésed.

2. A lefoglalt időpontodon átbeszéljük az amerikai cégalapítás folyamatát, felteheted kérdéseidet, elmondhatod esetleges egyedi igényeidet.

3. Ezt követően bejegyezzük amerikai céged. A cégbejegyzés átfutási ideje kevesebb, mint 1 hét. A folyamat nem igényli, hogy külföldre utazz, vagy bárhol személyesen megjelenj, akár nyaralás közben is elindíthatod azt. A cégbejegyzési folyamat azzal zárul, hogy az illetékes nyilvántartó hatóság bejegyzi a céged, az erre szolgáló állami cégnyilvántartásba, illetve hoz egy bejegyző határozatot, amely igazolja a céged bejegyzését. 

Kérdésed van? Kérj kötetlen visszahívást tőlünk!

4. A cégbejegyzést követően következik két lépés, amely a cég működtetéséhez elengedhetetlen: adószám igénylése és pénzforgalmi számla nyitása. A folyamatban teljes körű segítséget nyújtunk. Az adószám célja, hogy a céged a világ minden országában a nemzetközi adójog rendelkezéseivel összhangban elfogadott adóalany legyen, vagyis jogszerűen folytathasson tevékenységet. Kizárólag olyan országokban alapítunk céget, ahol a bejegyzett cég érvényes adószámot is kap. Az adószám megszerzése olyan folyamat, amiben mindenképp szakértőnek kell közreműködnie, hiszen az adószámot kiállító állam átvilágítja az adószámot igénylő vállalkozást (ez lényegesen különbözik a magyar rendszertől, ahol semmiféle előzetes procedúrát nem igényel pl. egy EU-s adószám megszerzése). Más szolgáltatókkal ellentétben mi az adószám megszerzésére garanciát vállalunk, és az alap szolgáltatásunk része. 

A cég pénzforgalmi részvételét a céges IBAN szám teszi lehetővé, amelyre több lehetőség áll rendelkezésre:

a) helyi bankszámla

Helyi bankszámlának számít a bejegyzés szerinti országban működő, klasszikus ügyfélszolgálattal rendelkező bankfiók. Egy helyi bank éppúgy mint bárhol máshol a világon, előzetesen átvilágítja ügyfeleit (KYC, AML protokollok), így fontos, hogy a folyamatot a bankjogot ismerő szakértő vezényelje le, amiben számíthatsz ránk.

b) online bankszámla

Az online bankok egyre népszerűbbek a helyi bankokkal szemben, rugalmasabb folyamataiknak és jelentősen kedvezőbb díjtételeiknek köszönhetően. Több tucat európai-, és Európán kívüli online bankkal rendelkezünk több éves tapasztalattal, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Sokan nem tudják, hogy bizonyos ügyfél-, illetve tranzakció típusokat egyes online bankok (pl. Wise, Revolut) nem preferálnak, így eleve olyan online bankot kell választani, amely az adott vállalkozás igényei szempontjából megfelelő. IBAN szám nélkül egy cég működésképtelen, ezért ez is alap szolgáltatás csomagunk része. 

c) Kripto számla

A kripto fizetőeszközök infrastruktúrája már elég régóta van jelen a világon, illetve elég fejlett ahhoz, hogy komolyan ajánljuk neked egy kripto számla nyitását is. Gyorsaságban, biztonságban, rugalmasságban és anonimitásban a kripto fizetőeszközöknek nincs párja. Ma már létezik az USD-nek és az EUR-nak is kripto párja (aminek egy egysége 1 USD-t illetve 1 EUR-t ér) így nem kell tartanod árfolyam kockázattól sem. Rövid átfutású tranzakciók esetén (márpedig egy kripto tranzakció átfutása 15 perc) azonban a két legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin és az Ethereum esetében sem kell félned árfolyam kockázattól. Ma már lehetséges kriptoban fizetni bármilyen kiadást, akkor is, ha a partner azt sem tudja, mi az, hogy kripto, a rendszer a partner által elfogadott pénznemben fogja teljesíteni a kiadást. Segítünk kiválasztani és megnyitni, illetve működtetni a legjobb kripto számlát.