Webshop tulajdonos vagy? Esetleg szeretnél az lenni?


Itt foglalhatsz időpontot első, díjmentes konzultációra


Amíg szkeptikusan mérlegelsz, és elolvasol egy újabb cikket a témában vagy beszélgetsz róla egy újabb ismerőssel, addig a versenytársad éppen becsomagolt egy terméket, amit a Te piacodra küld az Amazonon keresztül. 

Miért hozzánk fordulj?

 

Mert a termékeid globális, online értékesítésének két oldala van, és mi mindkét oldalt lefedjük:

 

E-commerce szakértőnk, Haris Sarfraz e-commerce coach vállalkozások ezreit segítette már a világ minden pontján, és Magyarországon is abban, hogy termékeiket online értékesíteni tudják a globális piacra. 

 

Jogi szakértőink vállalkozásod jogi oldalról felkészítik a nemzetközi kereskedelemben való részvételre, az egyes online piacon történő regisztrációtól a konkrét ügyletek kezeléséig.

Ennek keretében:

E-commerce coach-unk, Haris Sarfraz az alábbi témakörökben segít:

Mit kérünk ezért?

 

Az első, szemfelnyitó konzultáció ingyenes. Ennek során megismerünk Téged, és Te is megismersz minket.  


Erre ide kattintva foglalhatsz időpontot


Ezt követően a következő az ajánlatunk:

 

Létrehozzuk és kezeljük azokat az online platformokat, ahol termékeid utat találnak külföldi fogyasztókhoz. Az általad ismerteken kívül még sok más online piactér is létezik, mi ezek közül a termékeidnek és üzleti modellednek megfelelőket választjuk ki. 

 

Az együttműködés lényege, hogy a fenti piactereken értékesített termékekből befolyó árbevétel 5-8%-a a megbízási díjunk, egyedi megállapodás függvényében, amelyet az első, díjmentes konzultáció végén egyeztetünk.


Gyakori kérdések:


Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy az én termékemet el lehet-e adni egy online piactéren, főleg nemzetközin. Mi a garancia, hogy a veletek való együttműködés eredményes?


A szkepticizmus nem velünk született, hanem a társadalom és a külső környezet által programozott tulajdonság. Ez fokozottan igaz Magyarországon. Mi az ügyfeleinknél átírjuk ezt a programot, az "úgysem sikerülhet" helyett a "Sikerülni fog!" címet adva neki. Mi alaposan mérlegelünk, mielőtt egy hosszú távú együttműködésre igent mondunk. Ez egy olyan típusú munka, amibe az elején kell rengeteg időt beletenni, és mi csak a tényleges árbevétel függvényében számíthatunk a ráfordított időnk és energiánk anyagi megtérülésére. Ez persze nem garancia, viszont az együttműködésünket megelőző egyeztetések során mind a te, mind a mi oldalunkról kialakul egy bizalom a közös sikerben. 


Csak fizikai értelemben vett termékek, vagy szolgáltatások is értékesíthetőek online, kvázi webshopon keresztül?


Mindkettő. A fizikai értelemben vett termékekkel együtt is értékesítesz szolgáltatásokat (pl. garancia, support, vevőszolgálat)  egy csomagban. Egyes termékek pont ezért a legjobbak a piacon, mert magas színvonalú szolgáltatások párosulnak hozzá. Egy szolgáltatás lehet maga is online értékesített termék. Bármilyen szolgáltatást el tudunk adni webshopon keresztül, online. A szolgáltatási tevékenységednek megfelelő online piacteret illetve platformot választjuk ki. 


Az online piactereken bárki regisztrálhat. Mi értelme mégis külső segítséget (titeket) igénybe venni?


Amikor 2012.-ben megfogalmazódott bennünk, hogy online ügyvédi iroda szeretnénk lenni szolgáltatásainkat online értékesítve, nem tudtunk kihez segítségért fordulni, mert a jogi szolgáltatások piacán még nem következett be a digitális forradalom. Elmondhatjuk, hogy évekbe telt, amíg a rendszer összes elemét megterveztük, összeraktuk, jogi- és pénzügyi, könyvelési oldalról felépítettük, és a felhasználói élmény is zökkenőmentes lett. Ha anno valakitől segítséget tudtunk volna kérni, akkor hónapokkal, vagy talán egy teljes évvel korábban el tudtuk volna kezdeni az online szolgáltatási tevékenységet, ahelyett, hogy annak keretein dolgoztunk. Mi a saját tapasztalatainkat osztjuk meg, bevonva egy e-commerce coach-ot, aki arra szakosodott, hogy kis vállalkozások saját brandjeinek online értékesítésében segítsen. Ha együttműködünk, megosztjuk veled a network-ünket is, amelynek segítségével rengeteg időt és pénzt takarítunk meg.