Jelentkezzen itt a DETRE VARGA & PARTNERS LLP. egyedülálló üzleti közösségébe, a Belső Körbe


Milyen előnyöket kínál Önnek a Belső Kör?

A Belső Kör nem más, mint a DETRE VARGA & PARTNERS LLP. nemzetközi kapcsolatrendszere, hálózata, amely hihetetlenül erős bizalmi kötelékeken alapul. A Belső Kör tagjai segítségével Ön úgy léphet be új piacokra -legyen szó belföldről vagy külföldről akár- mintha otthon lenne a saját hazai pályáján. Akár helyi üzleti partnerekre, befektetőre, beszállítóra vagy könyvelőre, ügyvédre van szüksége, a Belső Körön keresztül eléri azt. 


Hogy csatlakozhat a Belső Körhöz?


A taggá válás feltétele, hogy egy mentor előterjessze Önt, és minden mentor egyetértsen a felvételével. A tagsághoz szükséges ajánlás történhet az Ön online jelentkezése vagy meghívás alapján. A jelentkezését, meghívását követően a Várólistára kerül. Ennek célja, hogy Ön, mint leendő  tag, és mentora, illetve az általa képviselt Belső Kör kölcsönösen meggyőződjenek az Ön tagfelvételéről. A Várólistán töltött időre nincs szabály, a mentoron múlik, mikor terjeszti elő formálisan a tagságra. Ha egy mentor sem tiltakozik, akkor Ön taggá válik, ezzel elfogadva a közösség alapvető elveit, egyidejűleg megszerezve a tagsági jogok teljességét. 

Meghívást, illetve ajánlást kétféleképp kaphat:


Ön is jelentkezhet!


A Belső Kör az egyetlen olyan üzleti közösség, amelyet egy nemzetközi ügyvédi iroda szervez. Legfőbb előnye abban a hihetetlen, határokon és kontinenseken átnyúló személyes kapcsolatrendszerben rejlik, amellyel a DETRE VARGA & PARTNERS LLP. rendelkezik.