Jelentkezzen itt a DETRE VARGA & PARTNERS LLP. egyedülálló üzleti közösségébe, a Belső Körbe


Milyen előnyöket kínál Önnek a Belső Kör?A Belső Kör nem más, mint a DETRE VARGA & PARTNERS LLP. nemzetközi kapcsolatrendszere, hálózata, amely hihetetlenül erős bizalmi kötelékeken alapul. A Belső Kör tagjai segítségével úgy léphetsz be új piacokra -legyen szó belföldről vagy külföldről akár- mintha otthon lenne a saját hazai pályáján. Akár helyi üzleti partnerekre, befektetőre, beszállítóra vagy könyvelőre, ügyvédre van szüksége, a Belső Körön keresztül eléred azt. 


A Belső Kör lényege: a mentori rendszer


Minden tag egy másik tagnak az ajánlása alapján kerül be. Akitől a tag belépésekor az ajánlást kapta, az lesz a tag mentora. A mentori kapcsolat a tagság fennállása alatt fennmarad. A mentor feladata, hogy összekösse a tagot a Belső Kör kapcsolatrendszerével, és támogassa abban, hogy a Belső Körben rejlő lehetőségeket kiaknázza. A tag bármivel a mentorához fordul, ami a Belső Körrel kapcsolatos, legyen szó kapcsolatról, segítségről, támogatásról, információról. 


Hogy csatlakozhatsz a Belső Körhöz?


A taggá válás feltétele, hogy a Belső Kör egy tagjától személyes ajánlást kapj. Annak érdekében, hogy Te közvetlen személyes kapcsolat híján is lehetőséget kapj a csatlakozásra, lehetővé tesszük, hogy jelentkezz a Belső Körbe, és egy személyes online video call alapján meghívót kaphass a belépésre.


Te is jelentkezhetsz!


A Belső Kör nemcsak a Detre Varga & Partners LLP. kapcsolatrendszerének zárt körű közösségét nyitja meg Önnek, de minden egyes tag teljes kapcsolatrendszerét.